+ 387 49 217 760 I info@zdravlje-group.com I Radno vrijeme: 07:22; Nedeljom 09:17

O nama

Slika

Istorijat apoteke Zdravlje počinje osnivanjem prve apoteke Zdravlje u Brčkom septembra 1999. godine.
Do 2017 godine apoteka Zdravlje se proširila na 26 maloprodajna objekta širom istočnog dijela RepublikeSrpske(Brčko,Bijeljina,Lopare,Ugljevik,Zvornik,Donji Žabar,Pelagićevo) formirajući tako najpoznatiji i najkvalitetniji lanac apoteka pod prepoznatljivim brendom - Zdravlje Group.

Od tada pa do danas znak apoteke „Zdravlje“ je prepoznatljiv na područiju Republike Srpske i Brčko Distrikta.

Danas apoteka Zdravlje posluje sa jednom poslovnom jedinicom u Brčkom ul.Bosne Srebrene 37, gdje nastavlja da primjenjuje sva dosadašnja stečena iskustva u svijetu farmacije ( dobra i kvalitetna usluga,pružanje kvalitetnih i stručnih savjeta ,izradu magistralnih preparata, preporuka organskih proizvoda, ....)

Pored rada sa lijekovima i pomoćnim ljekovitim sredstvima, medicinskim pomagalima i sl. apoteke u svom programu imaju i proizvodnju magistralnih preparata u vlastitim laboratorijama.

Trudeći se da u svakom momentu zadovolje zahtjevima kupaca, apoteka Zdravlje je postala prepoznatljiva na polju farmacije te poklanjaja veliki značaj praćenju savremenog stručnog i naučnog dostignuća u oblasti farmakoterapije i pružanju informacije o pravilnoj upotrebi lijekova i pomoćnih ljekovitih i medicinskih sredstava.

ZDRAVLJE NIJE SVE ALI BEZ ZDRAVLJA SVE JE NIŠTA

 

0 0